søndag 28. november 2010

Nairobi auksjonen.


 Her var paraplyen allerede laget, så jeg satte på calocephalus/ 
sølvplanten og en orkide grein i en vannholder
 Jeg brukt en orkideplante kalt for en phalaenopsis i en potte, så har jeg tillansia skjegg under for å dekke jorden. Etterpå pyntet jeg den med litt dekor.Bilder av noe av det vi i klassen har laget.

Alt jeg har lært og uttnyttet min kreativitet har hjelpt meg til å bygge meg videre opp. Jeg syns det har vært kjempe kjekt og tiden går veldig fort. Jeg føler jeg har fått bedre teknikker når jeg skal feste ting til forskjellige arrengmenter og div.

Jeg fikk også lært meg nye navn på levende materialer. Jeg fikk fort vite hva som hørte til hvilken sesong.
Feks. Silkefuru, edelgran og squarrosa var typisk vinter grønne materialer. Disse holder seg år etter år og er veldig kjekk  i bruk som kranser og bådekranser osv.
Ellers er svibel en typisk vinterplante, og amaryllis. Disse ble mye brukt i masseproduksjon til Nairobi auksjonene.  Dette er noe jeg kan ta med meg til oppgaven om høst/vinter grønne materialer.

På selve Nairobi auksjonen fikk jeg hjelpe til med å dekorere kransene som design og håndverk elevene hadde laget. Da fikk jeg dekorere rundt 8 til 9 kranser som ble bestilt mens jeg arbeidet. Fikk desverre ikke tatt bilder av dem, men de gikk i advents farger, rødt og brunt. Det var veldig kjekt!

1 kommentar:

Blomstertua sa...

Dere lagde mange og fine produkter:)Fin blogg!!!